divendres 6 de setembre

ROCK & BUSTO

22 hores

Amb Rock’n’Busto, tribut a Lax’n’Busto, oferim un directe amb una selecció de les cançons més mítiques com «Llença’t», «Tornarem» , «Per una copa», «Més que la meva sang», «Que boig el món», «La meva terra és el mar» o «Miami Beach»!

 

Ja pots escoltar de nou en directe els grans èxits d’un grup del rock català que van marcar una època. Amb aquesta proposta tindrem la possibilitat que el rock i les tornades més identitàries del grup vendrellenc tornin a sonar!

Veure vídeo

WAIKIKI

24 hores

Les millors versions de les cançons intergeneracionals que no poden faltar en cap festa major!

Veure vídeo

Dissabte 7 de setembre

ZEBRASS MARCHING BAND

20 hores (itinerant)

Les ZeBrass són una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que es caracteritza per acostar als carrers i escenaris ritmes originals jamaicans, com el reggae i l’ska, passats pel peculiar filtre de brass band. ZeBrass és aire fresc i ritme ballable, una banda que altera la normalitat d’allà per on passa.

Veure vídeo

LA NOCHE 80ERA

22 hores

La música dels anys 80 mai passa de moda, i Noche Ochentera t’ho demostra en cada actuació. Una experiència única plena d’energia i de nostàlgia. Des d’Alaska i els Pegamoides fins a Nacha Pop, Hombres G, Los Secretos, entre molts altres.

Veure vídeo

LA NIT DEL CANET

24 hores

La Nit del Canet ofereix una experiència musical catalana única, amb les cinc millors bandes de música actuant en una sola nit al teu propi poble. És un espectacle de qualitat que recrea amb precisió els concerts d’artistes com Txarango, Oques Grasses, els Catarres, Buhos i The Tyets.

Veure vídeo