divendres 2 de setembre

JOAN ROVIRA

22h. / GRATUÏT

S’ha guanyat a pols ser un dels cantautors catalans de referència. Orgullós de ser del Delta de l’Ebre, guitarrista, saxofonista, com positor i cantant, té un talent musical molt especial que ens fa viatjar per un univers emocional i d’històries vitals molt particular. Guanyador de tres premis Enderrock.

THE TYETS

24h. / GRATUÏT

Els The Tyets són una de les bandes amb un creixement més gran dels últims anys entre el públic jove de casa nostra. Creadors de hits com ‘Hamaking’, ‘RRHH (Tinc una casa)’, ‘Menorca’, ‘Amics, tiets i cone guts’ amb Els Amics de les Arts o ‘La dels Manolos’ amb Los Manolos.

Dissabte 3 de setembre

MARLAI ACOUSTIC

13h. / GRATUÏT

Un duet que interpreta versions nacionals i internacionals de totes les èpoques i estils, en format acústic. Sempre des del terreny minimalista i de l’elegància. Toquen temes de sempre fins als hits més actuals, fent un repàs pels gran temes del pop i del rock.

ZEBRASS MARCHING BAND

19h. / GRATUÏT (itinerant)

És una marching band amb molt de groove, però la seva passió cap a la música afroamericana ha fet evolucionar el seu estil més cap a la música jamaicana. No volen perdre l’essència de la música de New Orleans i les improvisacions tenen un paper destacat en el seu repertori.

+dMANÁ

21:30h. / GRATUÏT

La banda tribut reconeguda per Maná a Europa. La banda presenta ENERGIA POSITIVA TOUR 2019-2022 que proposa un viatge de positivitat i màgia pels grans èxits de Maná, amb una posada en escena única a Europa i que ja és reconeguda com la Banda Tribut que va enamorar a Maná a Europa.

JULEN

24:00h. / GRATUÏT

Músic i dissenyador gràfic de professió, en Julen Gerrikaveitia s’ha fet popular adaptant temes quotidians que li proposen els seus seguidors a l’estil musical d’un grup o d’un cantant.

Diumenge 4 de setembre

TRIO VONTADE

12:30h. / GRATUÏT

Trio Vontade és una formació de bateria, baix i piano que interpreta música instrumental brasilera, sorgida del declivi de la bossa nova influenciada pel jazz i fan homenatge als trios emergents més importants d’aquella època.

ZEBRASS SCHOOL

19h. / GRATUÏT (itinerant)

És una marching band amb molt de groove, però la seva passió cap a la música afroamericana ha fet evolucionar el seu estil més cap a la música jamaicana. No volen perdre l’essència de la música de New Orleans i les improvisacions tenen un paper destacat en el seu repertori.

ELS PETS

20:30h. / ENTRADA: 10€
(Entrada gratuïta els menors de 12 anys)

Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. 1963 és un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica.

COMPRAR ENTRADES

ÚLTIM CAVALL

23:15h. / GRATUÏT

Grup de la comarca del Garraf que tornen a actuar per la Festa de la Verema. Van debutar al 2017 amb un disc de cançons de pop emocionant, que bascula amb elegància entre el noise, el shoegazing i el dreampop. El darrer disc ‘Alaska’ ha suposat un reconeixement de la crítica estatal.