divendres 8 de setembre

SEXENNI

22 hores

Sexenni és un grup de pop que viu a cavall entre les diferents facetes de la música urbana i festiva, passant, sobretot, per l’essència “bon rotllera” i irònica que dona un toc fresc i informal a la seva música! Grup que neix a Lleida l’any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es decideixen a gravar una maqueta.

Veure vídeo

AKELARRE

24 hores

Diuen que en nits de lluna plena, quan tothom dorm, surten d’amagat, s’infiltren entre la gent i gràcies a la seva màgia i la seva energia hipnòtica en poca estona es converteixen en la festa i la disbauxa. És impossible resistir-se als seus temes, a la seva força explosiva, als seus hits més innovadors, al seu encant femení…Elles són Akelarre, el grup de versions on les dones tenen el poder, on el seu directe et farà vibrar des del minut 1, repassant els millors hits de la història del rock i del pop i les novetats més fresques del panorama nacional i internacional. Un autèntic pols entre el públic i elles, que et submergiran de ple en una “ festa pagana” per a totes les edats. T’atreveixes a deixar-te a portar pel seu ritual de nit?

Veure vídeo

Dissabte 9 de setembre

ZEBRASS MARCHING BAND

19 hores (itinerant)

Les ZeBrass són una marching band de Vilanova i la Geltrú nascuda l’any 2012 que es caracteritza per acostar als carrers i escenaris ritmes originals jamaicans, com el reggae i l’ska, passats pel peculiar filtre de brass band. ZeBrass és aire fresc i ritme ballable, una banda que altera la normalitat d’allà per on passa.

Veure vídeo

COCO

22 hores

Coco és empoderament femení, és festa gamberra, és intensitat i diversió. Coco son quatre figures carregades de «Flow» i de connexió brutal amb el públic, que us portaran de viatge pels grans «Hits» que tots hem cantat tantes vegades de festa. Una proposta única, irreverent, exòtica i original que no deixa indiferent a ningú. Flipareu amb el seu talent per lligar els temes entre si, i només llavors entendreu com li han donat al Coco! Un “túrmix”

Veure vídeo

ELS AMICS DE MANEL

24 hores

Arriben els jovenets de la casa amb el seu Flow, i les ganes de trinxar les pistes de ball! Amb una proposta provocadora “El Santo Perreo Tour“, Els Amics de Manel prometen repassar els millors hits musicals del moment que estan en boca de tot el jovent i que formen part de qualsevol llista de reproducció; des de Quédate de Quevedo, La Gozadera, fins a himnes com Besos o grans himnes com Caminando por la vida… Amb una gran capacitat de connectar amb el públic, en menys d’un any de trajectòria han demostrat que són capaços de posar cap per avall qualsevol espai, amb una fórmula basada en un mix de versions del moment que no poden faltar en una festa, i alguns temes propis de la banda, que segur que sorprendrà a més d’un i que ja sonen a les ràdios, creant el còctel perfecte per gaudir d’una nit màgica i inoblidable.

Veure vídeo

Diumenge 10 de setembre

XIULA

19:30 hores

Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, fan gresques importants que animen a tot tipus de públic.

I tot amb una mirada farandulera però professional, treballen amb continguts crítics i amb esperit. Estan molt connectats al món de l’educació, a les necessitats i als conflictes de les persones i la societat.

Veure vídeo

LA FUMIGA

22 hores

La Fúmiga ha fet una punyent entrada en el panorama musical català. El seu primer disc “Espremedors” ha aconseguit milions de reproduccions a les plataformes digitals i els ha valgut el Premi Carles Santos IVC atorgat pel públic i el Premi Ovidi a Millor àlbum de mestissatge. Amb el seu darrer treball “Fotosíntesi”, publicat al 2021, La Fúmiga arrasa amb la seva proposta festiva i engrescadora on interpel·la el jovent amb ritmes i lletres que s’acaben convertint en himnes. Per aquests motius no és d’estranyar que els valencians s’hagin convertit en un dels grups preferits per ocupar els caps de cartell de més d’una quarantena de programacions durant el 2022, incloent-hi els principals festivals i festes majors d’arreu del principat. El 2023 seguirem sentint els seus vents, navegant entre els millors ritmes i lletres sobre l’escenari, perquè ens sorprendran amb nous singles i una nova gira.

Veure vídeo