Divendres 8 de setembre

Plaça del Mercat

19 h. Cursa infantil de tonells de vi.

20 h. Inauguració oficial de la XXXV Festa de la Verema. Amb la participació de colles de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles i dels Castellers del Foix de Cubelles.

21 h.Lliurament dels Premis Pàmpols 2022. Tradicional Trepitjada de raïm i tast del primer most amb la col·laboració de Josep Cuscó, acompanyat dels nens i joves de la vila.

 22 h. Concert: Strombers.

24 h.  Concert: Akelarre.

dissabte 9 de setembre

Plaça del Mercat

De 10 a 14 h. Activitats infantils i jocs gegants relacionats amb la verema. Trencaclosques, gotims equilibristes, punteria, llançament d’espardenya; Al cub! Del raïm a la taula, o de gran vull ser viticultor!

De 10 h a 14 h. Demostració de ball i exhibició a càrrec de les escoles de dansa EVA FILM i AEROJUMPING

Inflables gratuïts durant el matí

19 h. Cursa infantil de tonells de vi i Concurs infantil de trepitjadors de raïm.

 20 h. Actuació ZeBRASS marching Band.

22 h. Concert: Coco.  

00 h. Concert: Els Amics de Manel

diumenge 10 de setembre

Plaça del Mercat

11 h. Demostració de modalitats de ball, a càrrec de l’academia de ball i fitness Fame Cubelles.

De 10 h a 14 h. Activitats infantils i jocs gegants relacionats amb la verema. Trencaclosques, gotims equilibristes, punteria, llançament d’espardenya; Al cub!, Del raïm a la taula, Jo de gran vull ser viticultor!

Inflables gratuïts durant el matí

19:30 h. Concert: Xiula.  

22 h. Concert: LA FUMIGA

Activitats Paral·leles

Dijous 7 de setembre

18 h. Contacontes. LA TUPINAMBURGA A LA VINYA, a càrrec de Roser Serra.

Lloc: Biblioteca municipal de Cubelles. El follet Joan i la remeiera Tupinamburga t’acompanyen a descobrir el món de les vinyes, així com es treballa la terra i els éssers que cuiden els ceps i el raïm.

Altres activitats

PRESENTACIÓ PLAQUES DE CAVA dels cartells de la Festa de la Verema de les darreres edicions i de la placa commemorativa de l’aniversari de la colla dels Balls Populars Cercolets a la Carpa de Turisme.


TROBA EL PÀMPOL. Han arribat a Cubelles els pàmpols de la Verema. Del 22 d’agost al 2 de setembre es poden trobar repartits pels establiments membres de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles. Participa i guanya!

PROJECTE DE L’HORT DE CAN TRAVÉ. Coneix el projecte L’hort de Can Travé. Un espai on cultivar la terra i crear xarxa. On practicar l’horticultura ecològica, la jardineria i la cura a les persones. Un recurs lúdic, social i terapèutic. Un espai d’aprenentatge creatiu i de convivència respectuosa. A càrrec de la Cooperativa Tarpuna. Informació a la carpa específica.

EXPOSICIÓ CLICK VEREMA 2023, a càrrec de Joan Caballé. Del 4 al 30 de setembre a la Biblioteca Mn. Joan Avinyó (vestíbul). Representació de la Fira de la Verema de Cubelles feta amb clicks de Playmobil, on es representaran algunes escenes ben conegudes com la trepitjada del raïm, l’elecció de la Pubilla i l’Hereu i d’altres.

L’Ajuntament de Cubelles es reserva el dret a fer els canvis necessaris en aquesta programació per causes imprevistes. En totes les activitats es podran registrar imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal