Divendres 8 de setembre

Plaça del Mercat

19 h. Cursa infantil de tonells de vi.

20 h. Inauguració oficial de la XXXVI Festa de la Verema. Amb la participació de colles de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles i dels Castellers del Foix de Cubelles.

21 h.Lliurament dels Premis Pàmpols 2023. Tradicional Trepitjada de raïm i tast del primer most amb la col·laboració de Josep Cuscó i Carles Pèrez, acompanyats per les nenes i nens de la vila i del pubillatge de Cubelles .

 22 h. Concert: Sexenni.

24 h.  Concert: Akelarre.

dissabte 9 de setembre

Plaça del Mercat

De 11 a 14 h. Activitats infantils i jocs gegants relacionats amb la verema. Trencaclosques, gotims equilibristes, punteria, llançament d’espardenya; Al cub! Del raïm a la taula, o de gran vull ser viticultor!

10 h. Masterclass de Zumba i seguidament exhibició de balls a càrrec de l’escola de dansa EVA FILM

11 h. Taller de cuina temàtica: La vinya i el vi en anglès a càrrec de Kids & Us

11 h. Taller de jardineria hortícola a càrrec de del projecte L’Hort de Can Travé.

12:30 h. Exhibició de balls a càrrec de l’escola AEROJUMPING

19 h. Cursa infantil de trepitjar el raïmi i Concurs infantil de trepitjadors de raïm.

19:30 h. Sorteig de la campanya d’estiu de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles.

 19 h. Actuació ZeBRASS marching Band.

22 h. Concert: Coco.  

00 h. Concert: Els Amics de Manel

diumenge 10 de setembre

Plaça del Mercat

 

De 11 h a 14 h. Activitats infantils i jocs gegants relacionats amb la verema. Trencaclosques, gotims equilibristes, punteria, llançament d’espardenya; Al cub!, Del raïm a la taula, Jo de gran vull ser viticultor!

10:30 h. Passejada etnobotànica a l’Horta de la Piotxa. Inscripcions a www.cubelles.cat. Places limitades

11 h. Demostració de modalitats de ball, a càrrec de l’acadèmia de ball i fitness Fame Cubelles.

11 h. Taller de cuina temàtica: La vinya i el vi en anglès a càrrec de Kids & Us

11 h. Taller – Visita  L’Hort de Can Travé. Inscripcions dissabte de 11h a 13h a la plaça del Mercat. Places limitades

19:30 h. Concert: Xiula.  

22 h. Concert: La Fumiga.

Activitats Paral·leles

Dijous 7 de setembre

18 h. Contacontes. LA TUPINAMBURGA A LA VINYA, a càrrec de Roser Serra.

Lloc: Biblioteca municipal de Cubelles. El follet Joan i la remeiera Tupinamburga t’acompanyen a descobrir el món de les vinyes, així com es treballa la terra i els éssers que cuiden els ceps i el raïm.

Altres activitats

Dissabte 9 i diumenge 10 a les 11:30 h i les 12:30 h. Visita guiada amb Toc de Verema: Castell de Cubelles, Exposició Permanent de Charlie Rivel i nucli antic. Inscripcions a www.cubelles.cat. Places limitades.  

PRESENTACIÓ PLAQUES DE CAVA dels cartells de la Festa de la Verema de les darreres edicions i de la placa commemorativa de l’aniversari de les colles dels Balls Populars Diablets petits i Timbaleres de Cubelles a la Carpa de Turisme.


TROBA EL PÀMPOL. Han arribat a Cubelles els pàmpols de la Verema. Del 22 d’agost al 2 de setembre es poden trobar repartits pels establiments membres de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles. Participa i guanya!

PROJECTE DE L’HORT DE CAN TRAVÉ. Coneix el projecte L’hort de Can Travé. Un espai on cultivar la terra i crear xarxa. On practicar l’horticultura ecològica, la jardineria i la cura a les persones. Un recurs lúdic, social i terapèutic. Un espai d’aprenentatge creatiu i de convivència respectuosa. A càrrec de la Cooperativa Tarpuna. Informació a la carpa específica.

EXPOSICIÓ CLICK VEREMA 2023, a càrrec de Joan Caballé. Del 4 al 30 de setembre a la Biblioteca Mn. Joan Avinyó (vestíbul). Representació de la Festa de la Verema de Cubelles feta amb clicks de Playmobil, on es representaran algunes escenes ben conegudes com la trepitjada del raïm, l’elecció de la Pubilla i l’Hereu i d’altres.

L’Ajuntament de Cubelles es reserva el dret a fer els canvis necessaris en aquesta programació per causes imprevistes. En totes les activitats es podran registrar imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal