expositors que trobaràs

Degustacions Gastrònomiques

CHE CHARLIE

Guingueta de platja ubicada a la Platja de la Mota de Sant Pere, especialitzats en carns a la brasa, tapes i especialitats argentines.

@checharliecubelles

L’ABELLEROL

Guingueta de platja ubicada a la Platja de la Mota, ofereixen menjars a la brasa, espeto i tapes tot acompanyat de bona música davant del mar.

@abellerol1

GRAN ANCORA

Restaurant Gran Ancora, situat a la carretera C-31 al costat del càmping la Rueda. Ofereix cuina mediterrània, carns a la brasa i la seva especialitat són els arrossos.

FOOD TRUCK GLORIA

Cuina ràpida i juvenil, amb hot dogs i patates rústiques, amb alternatives d’hamburguesa de vedella i vegana amb la nostra especialitat en mandonguilles.

@gloria_foodtruck

Degustacions Vi/cava

BOTIGA QUE BO

Botiga gastronòmica de Cubelles regentada per la tercera generació de la família Granell. Una botiga especialitzada en el menjar i en una amplia selecció de vins i caves del territori.

@que.bo.cubelles

EVENTS COCKTAIL BAR

Servei de càtering de cocteleria per celebracions, festes i esdeveniments. Elaborant cocteleria tradicional i d’autor. Es realitzen tallers de cocteleria per les persones que vulguin aprendre a realitzar còctels. Al llarg dels dies de la festa s’anirà oferint un “Show cocktail “ amb els còctels que s’oferiran al mateix estand.
@events.cocktailbar

MASET

Nascut al cor del Penedès, Maset és un reconegut grup vinícola familiar amb cellers repartits en diferents regions espanyoles, pioner en la venda directa de vins i caves al consumidor final. Un tret característic que, junt amb la constant innovació, el converteixen en un referent dins el sector.

 www.maset.cat

VINS I CAVES DEL GARRAF I PENEDÈS

Venda de vins i caves de cellers elaboradors de la Comarca del Garraf i del territori.

Participa com a expositor

Si vols ser un expositor a la propera Festa de la Verema de Cubelles, envia’ns un correu a turisme@cubelles.cat

Descarrega el dossier informatiu de la festa de la Verema.

DOSSIER INFORMACIÓ